Hampton Inn NY-JFK

Downstate New York, Jamaika
Hampton Inn NY-JFK Genel
Hampton Inn NY-JFK Genel
Hampton Inn NY-JFK Genel
Hampton Inn NY-JFK Genel
Hampton Inn NY-JFK Genel
Image More +44 fotoğraf
Hampton Inn NY-JFK
144-10 135th Avenue Downstate New York, Jamaika

Hampton Inn NY-JFK misafirlere Jamaika (Queens) bölgesinde, Five Towns Alışveriş Merkezi ve Resorts World Casino ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Citi Field (Beyzbol Sahası) ile 7,5 mi (12,1 km) ve Barclays Merkezi Brooklyn ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

135 Lounge Hampton Inn NY-JFK misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 216 klimalı oda MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Jamaika bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1150 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x