Hamle Hotel Akyaka

Ula, Marmaris, Muğla
Hamle Hotel Akyaka Yeme / İçme
Hamle Hotel Akyaka Lobi
Hamle Hotel Akyaka Lobi
Hamle Hotel Akyaka Manzara / Peyzaj
Hamle Hotel Akyaka Oda
Image More +9 fotoğraf
Hamle Hotel Akyaka
Azmak Yanı, Volkan Sk., Akyaka 48100 Marmaris, Muğla

Gökova'nın çam ormanları ve okaliptüs ağaçları arasında yer alan Hamle Hotel Akyaka; dağ, orman ve bahçe manzaralı 35 tane sigara içilmeyen konforlu odaya sahip. Ekonomik, standart, bağlantılı aile odası, 4 kişilik ve lüks suit oda seçenekleri ile hizmet veren otelin her odasında manzaralı balkon, split klima, ortopedik yataklar, uydu TV, donanımlı banyo, ücretsiz beşik-çocuk yatağı, kablosuz internet ve 24 saat oda servisi bulabilirsiniz.

Mavi bayraklı Akyaka Plajı’na ve Gökova Körfezi’ne sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan otelde açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzlarında doyasıya yüzebilir ve güneşlenebilirsiniz.

150 kişilik kapalı ve 300 kişilik havuzbaşı restoranında konuklarına taze deniz ürünlerinden yöresel Ege mutfağı lezzetlerine kadar pek çok seçenek sunan tesiste yöresel ürünler ve taze meyve suları ile açık büfe kahvaltıların da tadını çıkarabilirsiniz.

Ünlü Sedir Adası'na günlük tekne turları düzenleyen otelde mehtap, Azmak Nehri ve balık avlama turlarına veya Muğla'nın büyük organik pazarlarına yapılan alışveriş gezilerine de katılabilirsiniz. Çaydere, Gökova Körfezi ve Akçapınar'da rehberli doğa yürüyüşleri ile güzel zamanlar geçirebileceğiniz otelde araba ve bisiklet de kiralayabilirsiniz.

50 kişilik toplantı odasında seminer ve eğitim gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan otelin ücretsiz otoparkından da faydalanabilirsiniz. Akyaka Azmak Nehri’ne 10 dakika ve Çınar Plajı’na 35 dakika yürüyüş mesafesindeki otelden Kleopatra Plajı 20 km, Muğla Üniversitesi 22 km, Marmaris Plajı 30 km, Aqua Dream Water Park 35 km ve İçmeler Plajı 40 km uzaklıkta.

Akyaka merkezine 0,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Ekonomik
Ekonomik Çift Kişilik Oda
Suit
Standart Suit
Standart
Standart Oda
Aile
Standart Aile Odası
Suit
Suit Oda
Aile
Aile Oda
Room
Suit Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x