Hamam Oriental Suites

Rethimnon Eski Kent Bölgesi
Hamam Oriental Suites Genel
Hamam Oriental Suites Öne Çıkan Resim
Hamam Oriental Suites Dış Mekan
Hamam Oriental Suites Dış Mekan
Hamam Oriental Suites Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Hamam Oriental Suites
Str. Nikiforos Foka 86 Old City , Rethimnon Eski Kent Bölgesi

Hamam Oriental Suites misafirlere Resmo merkezinde, Melekler Sultanı Meryem Ana Kilisesi ve Rethimnon Tarih ve Halk Sanatları Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eski Türk Hamamı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Deniz Yaşamı Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Cyclamen)
Süit
Süit (Hyacinth)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi (Pansy)
Junior
Junior Süit (Dalia)
Superior
Superior Studio Suite with interior Jacuzzi and Hammam (hammam facility has additional price)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x