Archontiko - Old Town Suites

Rethimnon Eski Kent Bölgesi
Archontiko - Old Town Suites Öne Çıkan Resim
Archontiko - Old Town Suites Banyo Tipleri
Archontiko - Old Town Suites Banyo Tipleri
Archontiko - Old Town Suites Banyo Tipleri
Archontiko - Old Town Suites Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Archontiko - Old Town Suites
Neofitou Patelarou 4 , Rethimnon Eski Kent Bölgesi

Archontiko - Old Town Suites misafirlere Resmo merkezinde, Rethimnon Tarih ve Halk Sanatları Müzesi ve Melekler Sultanı Meryem Ana Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Eski Türk Hamamı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Deniz Yaşamı Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve canlı bitki duvarı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x