Halpino

Güneybatı, Vicksburg
Halpino Öne Çıkan Resim
Halpino Dış Mekan
Halpino Kahvaltı
Halpino Yerinde Yemek
Halpino Banyo Tipleri
Image More +26 fotoğraf
Halpino
1001 Locust St Güneybatı, Vicksburg

Halpino konaklamanızda Vicksburg bölgesinde, Aşağı Mississippi Nehri Müzesi ve Biedenharn Coca-Cola Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Vicksburg Kongre Merkezi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Vicksburg Ulusal Askeri Anı Parkı ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x