Duff Green Mansion

Güneybatı, Vicksburg
Duff Green Mansion Genel
Duff Green Mansion Genel
Duff Green Mansion Öne Çıkan Resim
Duff Green Mansion Dış Mekan
Duff Green Mansion Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Duff Green Mansion
1114 First East Street Güneybatı, Vicksburg

Vicksburg bölgesindeki Duff Green Mansion konaklamanızda, Tarihi McNutt Evi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Tarihi Martha Vick Evi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Mississippi Nehri ile 2,3 mi (3,7 km) ve Tarihi Warren County Adliyesi Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dixie Suite
Room
Magnolia Room
Room
Little Annie Room
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (Pemberton)
Room
Süit
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Siege)
Room
Oda (Lucy's Cave)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x