Halong Glory Cruise

Kuzey Vietnam, Halong
Halong Glory Cruise Genel
Halong Glory Cruise Genel
Halong Glory Cruise Genel
Halong Glory Cruise Genel
Halong Glory Cruise Genel
Image More +51 fotoğraf
Halong Glory Cruise
Tuan Chau Whaf Kuzey Vietnam, Halong

Bu tekne Ha Long limanından demir almakta ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca karadan uzakta seyretmektedir.

Kruvaziyerin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu kruvaziyerde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Deluxe for 2 boat)
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x