Halong Fantasea Cruise

Kuzey Vietnam, Halong
Halong Fantasea Cruise Genel
Halong Fantasea Cruise Genel
Halong Fantasea Cruise Genel
Halong Fantasea Cruise Genel
Halong Fantasea Cruise Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Halong Fantasea Cruise
No. 26, Tuan Chau Kuzey Vietnam, Halong

Ha Long bölgesindeki Halong Fantasea Cruise misafirlere okyanus kıyısında, Tuan Chau Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ha Long Gece Pazarı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Ha Long Güneş Dünyası Parkı ile 10,8 km (6,7 mi) ve Kraliçe Teleferiği ile 11 km (6,8 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda (Fullboard - 2 Days 1 Night)
Room
Superior Tek Kişilik Oda (Fullboard - 2 Days 1 Night)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Fullboard - 2 Days 1 Night)
Room
Superior Tek Kişilik Oda (Fullboard - 3 Days 2 Nights)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Fullboard - 3 Days 2 Nights)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Fullboard - 3 Days 2 Nights)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x