Halcyon Suites

Haydarabad
Halcyon Suites Öne Çıkan Resim
Halcyon Suites Dış Mekan
Halcyon Suites Yerinde Yemek
Halcyon Suites Banyo Tipleri
Halcyon Suites Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +14 fotoğraf
Halcyon Suites
Plot no. 169, Ayyappa Society, Madhapur Hi-Tech City , Haydarabad

Halcyon Suites misafirlere Haydarabad (Madhapur) bölgesinde, Shilparamam Cultural Society ve Toli Masjid ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel HITEX Gösteri Merkezi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Ulvachura yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x