Hai Yen Family Resort

Ham Tien
Hai Yen Family Resort Öne Çıkan Resim
Hai Yen Family Resort Dış Mekan
Hai Yen Family Resort İç Mekan
Hai Yen Family Resort İç Mekan
Hai Yen Family Resort Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Hai Yen Family Resort
132-233 Nguyen Dinh Chieu Street Ham Tien Ward, Mui ne Beach , Ham Tien

Hai Yen Family Resort misafirlere Phan Thiet (Doğu Ham Tien Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı yakınında ve Tropical Minigolf ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Fairy Stream ile 4,7 km (2,9 mi) ve Muine Balıkçı Köyü ile 5,4 km (3,4 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hai Yen restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room, Seaside
Family
Family Room, Seafront
Room
Budget Double Room, Hillside
Room
Double Room, Hillside
Room
Triple Room, Hillside
Room
Double Room, Seaside
Room
Family Room, Hillside
Room
Triple Room, Seaside

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x