Hacienda San Miguel

Yucatan Yarımadası, Valladolid
Hacienda San Miguel Genel
Hacienda San Miguel Genel
Hacienda San Miguel Genel
Hacienda San Miguel Genel
Hacienda San Miguel Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hacienda San Miguel
Km. 8 Carretera Valladolid-Uayma. Yucatan Yarımadası, Valladolid

Valladolid bölgesindeki Hacienda San Miguel misafirlere tarihi bölgede, Cenote Xkeken ve Cenote Samula ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Calzada de los Frailes Caddesi ile 9,4 km ve Convent de San Bernardino de Siena ile 9,4 km mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için Maíz y Mezcal ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Guest
Guest Room King
Room
Guest Room 2 Double Beds
Room
Villa King
Room
Villa 2 Double Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x