Oriundo Luxury Nature Villas

Valladolid
Oriundo Luxury Nature Villas Genel
Oriundo Luxury Nature Villas Öne Çıkan Resim
Oriundo Luxury Nature Villas Dış Mekan
Oriundo Luxury Nature Villas Yerinde Yemek
Oriundo Luxury Nature Villas Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Oriundo Luxury Nature Villas
3 SN sn , Valladolid

Valladolid bölgesindeki Oriundo Luxury Nature Villas misafirlere banliyöde, Cenote Zahamal ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Calzada de los Frailes Caddesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Convent de San Bernardino de Siena ile 4,5 km ve San Gervasio Katedrali ile 5,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x