Casa Kimberly - Near Malecon

Gringo Gulch
Casa Kimberly - Near Malecon Genel
Casa Kimberly - Near Malecon Öne Çıkan Resim
Casa Kimberly - Near Malecon Dış Mekan
Casa Kimberly - Near Malecon Dış Mekan
Casa Kimberly - Near Malecon Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Casa Kimberly - Near Malecon
Calle Zaragoza 445 , Gringo Gulch

Casa Kimberly - Near Malecon misafirlere Puerto Vallarta (Puerto Vallarta Şehir Merkezi) bölgesinde, Malecon ve Cuale Adası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kruvaziyer Terminali ile 4,5 mi (7,2 km) ve Los Muertos Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için The Iguana ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

RICHARD
RICHARD BURTON SUITE
VIPS
VIPS SUITE
Room
FLORA SUITE
Room
SANDPIPER SUITE
Room
KATHARINA SUITE
Room
VELVET SUITE

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x