Ha Long DC Hotel

Kuzey Vietnam, Halong
Ha Long DC Hotel Genel
Ha Long DC Hotel Genel
Ha Long DC Hotel Genel
Ha Long DC Hotel Öne Çıkan Resim
Ha Long DC Hotel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Ha Long DC Hotel
No.8, 25/4 Street, Hong Gai Ward Kuzey Vietnam, Halong

Ha Long DC Hotel misafirlere Ha Long (Hon Gai) bölgesinde, Long Tien Pagoda ve Halong Bay Marina ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nha Tho Hon Gai Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Quang Ninh Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 77 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Executive
Executive Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x