Gulf Rose Hotel

Kuwait City
Gulf Rose Hotel Genel
Gulf Rose Hotel Öne Çıkan Resim
Gulf Rose Hotel Dış Mekan
Gulf Rose Hotel Dış Mekan
Gulf Rose Hotel Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
Gulf Rose Hotel
Murqab Area - Gulf RoseTower Masjid Al Shamlan Round-about , Kuwait City

Gulf Rose Hotel size Kuwait City merkezinde, Science & Natural History Museum ile 3 dakika yürüyüş ve Liberation Tower (Kurtuluş Kulesi) ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuveyt Ulusal Meclis Binası ile 1,2 mi (1,9 km) ve Old City Gates ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

90 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x