Gulf Executive Residence

Manama
Gulf Executive Residence Genel
Gulf Executive Residence Genel
Gulf Executive Residence Genel
Gulf Executive Residence Genel
Gulf Executive Residence Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Gulf Executive Residence
Adliya, Juffair Street , Manama

Manama (Qudaibiya) bölgesindeki Gulf Executive Residence misafirlere Gudaibiya Sarayı ve Al Fateh Büyük Camisi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Juffair Mall Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 97 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortları ve sağlık kulübü bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x