President Suites

Manama
President Suites Genel
President Suites Öne Çıkan Resim
President Suites İç Mekan
President Suites Yerinde Yemek
President Suites Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
President Suites
Building 783, Road 2412, Block 324 , Manama

President Suites misafirlere Manama (Juffair) bölgesinde, Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ve Juffair Mall Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Al Fateh Büyük Camisi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Gudaibiya Sarayı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, minibar ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x