Guidu Hotel Beijing

Sarı Nehir Havzası, Pekin
Guidu Hotel Beijing Genel
Guidu Hotel Beijing Genel
Guidu Hotel Beijing Genel
Guidu Hotel Beijing Genel
Guidu Hotel Beijing Öne Çıkan Resim
Image More +11 fotoğraf
Guidu Hotel Beijing
No. 217 Guanganmennei Avenue Xuanwu District Sarı Nehir Havzası, Pekin

Guidu Hotel Beijing misafirlere Pekin merkezinde, Pekin Finans Sokağı yakınında ve Çangçun Tapınağı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Wangfujing Caddesi ile 6 mi (9,6 km) ve Yasak Kent ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 273 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 41-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Business Oda
Room
Economy Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x