Guesthouse Pasha

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Ulcinj
Guesthouse Pasha Genel
Guesthouse Pasha Genel
Guesthouse Pasha Genel
Guesthouse Pasha Genel
Guesthouse Pasha Genel
Image More +72 fotoğraf
Guesthouse Pasha
Djerane 12 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Ulcinj

Guesthouse Pasha misafirlere Ulcinj (Gjerana) bölgesinde, Velika Plaza Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Commemorative Plaque ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Mother Theresa statue ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kryepazarit Mosque ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x