Guesthouse Le Marc

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Guesthouse Le Marc Öne Çıkan Resim
Guesthouse Le Marc İç Mekan
Guesthouse Le Marc Kahvaltı
Guesthouse Le Marc Kahvaltı
Guesthouse Le Marc Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Guesthouse Le Marc
XVI Ulica Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Guesthouse Le Marc misafirlere Budva merkezinde, Trg Između Crkava ve Podmaine Monastery ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Kotor Körfezi ile 14,3 mi (23 km) ve Porto Montenegro ile 15,3 mi (24,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Le Marc ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x