Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex

Shutoken, Karuizawa
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex Genel
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex Öne Çıkan Resim
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex Dış Mekan
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex Dış Mekan
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Guesthouse Chaconne Karuizawa Annex
1062-63 Shutoken, Karuizawa

Bu tatil evi konaklamanızda Karuizawa merkezinde, Karuizawa Prince Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ginza Alışveriş Caddesi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Karuizawa Prince Hotel Ski Resort ile 2,2 km (1,4 mil) ve Hoshino Japon Kaplıcası ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde küçük mutfak var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için masa ve buzdolabı sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Ev, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x