Guesthouse Chaconne Karuizawa

Shutoken, Karuizawa
Guesthouse Chaconne Karuizawa Genel
Guesthouse Chaconne Karuizawa Genel
Guesthouse Chaconne Karuizawa Genel
Guesthouse Chaconne Karuizawa Genel
Guesthouse Chaconne Karuizawa Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Guesthouse Chaconne Karuizawa
1062-63 Karuizawa Kitasaku-gun Shutoken, Karuizawa

Guesthouse Chaconne Karuizawa konaklamanızda Karuizawa merkezinde, Karuizawa Prince Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Karuizawa Yeni Sanat Müzesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Karuizawa Prince Hotel Ski Resort ile 2,2 km (1,4 mi) ve Kumoba Pond ile 2,6 km (1,6 mi) mesafede.

Guesthouse Chaconne Karuizawa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Barok stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (with Extra bed)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (with Double Deck Bed)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (Self Check-In)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (with Double Deck Bed / Self Check-In)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (with Extra bed / Self Check-In)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x