Guesthouse B&B Garibaldi

Western Sicily, Trapani
Guesthouse B&B Garibaldi Genel
Guesthouse B&B Garibaldi Öne Çıkan Resim
Guesthouse B&B Garibaldi Dış Mekan
Guesthouse B&B Garibaldi Dış Mekan
Guesthouse B&B Garibaldi İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Guesthouse B&B Garibaldi
Via Garibaldi 104 Western Sicily, Trapani

Guesthouse B&B Garibaldi misafirlere Trapani merkezinde, Palazzo Fardelle Fontana ve Palazzo Riccio di Morana yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trapani Limanı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Santa Maria del Gesu Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Mutfak
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Ek Bina
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x