Central Gallery Rooms

Western Sicily, Trapani
Central Gallery Rooms Genel
Central Gallery Rooms Genel
Central Gallery Rooms Genel
Central Gallery Rooms Genel
Central Gallery Rooms Genel
Image More +57 fotoğraf
Central Gallery Rooms
Lungomare Dante Alighieri n 28 // Via G. Garibaldi 67 Western Sicily, Trapani

Central Gallery Rooms misafirlere Trapani merkezinde, Palazzo Riccio di Morana ve Palazzo Fardelle Fontana yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Trapani Limanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Santa Maria del Gesu Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Central Gallery Rooms misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Classic
Classic Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x