Guest House Pipo

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Rana
Guest House Pipo Öne Çıkan Resim
Guest House Pipo İç Mekan
Guest House Pipo İç Mekan
Guest House Pipo Oda Manzaraları
Guest House Pipo Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Guest House Pipo
Rr. Hafiz Ali Ulqinaku Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Rana

Guest House Pipo misafirlere Ulcinj bölgesinde, deniz kıyısında, Mala Plaza ve Sailor's Mosque yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ulcinj Hisarı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Statue of Miguel de Cervantes ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x