Guest House Inn Lviv

Batı Ukrayna, Lychakivskyi Bölgesi
Guest House Inn Lviv Genel
Guest House Inn Lviv Genel
Guest House Inn Lviv Öne Çıkan Resim
Guest House Inn Lviv İç Mekan
Guest House Inn Lviv Banyo Tipleri
Image More +51 fotoğraf
Guest House Inn Lviv
Romanchuka 15 Batı Ukrayna, Lychakivskyi Bölgesi

Guest House Inn Lviv misafirlere Lviv (Lviv Şehir Merkezi) bölgesinde, The Palace of Turkull-Comellos ve I Lyudy, I Lyalky ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon The Palace of Siemienski-Lewickis ile 0,7 mi (1,1 km) ve The Palace of Justice ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x