Guest House Galaxy

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Guest House Galaxy Genel
Guest House Galaxy Öne Çıkan Resim
Guest House Galaxy Dış Mekan
Guest House Galaxy İç Mekan
Guest House Galaxy İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Guest House Galaxy
via dei Mille 41/A Roma Tarihi Merkezi, Roma

Guest House Galaxy konaklamanızda Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ve Roma Forumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Villa Borghese ile 2,8 km (1,7 mil) ve Kolezyum ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x