Guest House Domus RomAntica

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Guest House Domus RomAntica Genel
Guest House Domus RomAntica Öne Çıkan Resim
Guest House Domus RomAntica Dış Mekan
Guest House Domus RomAntica Dış Mekan
Guest House Domus RomAntica Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Guest House Domus RomAntica
Via Belisario 7 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Guest House Domus RomAntica konaklamanızda Roma merkezinde, Piazza Fiume ve Via XX Settembre ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Breccia di Porta Pia ile 0,8 km (0,5 mil) ve Ecstasy of Saint Teresa ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Guest House Domus RomAntica misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Oda
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x