Guest House Cyprian

Doğu Slovakya, Zdiar
Guest House Cyprian Genel
Guest House Cyprian Genel
Guest House Cyprian Genel
Guest House Cyprian Genel
Guest House Cyprian Genel
Image More +53 fotoğraf
Guest House Cyprian
Ždiar 478 Doğu Slovakya, Zdiar

Guest House Cyprian misafirlere Zdiar bölgesinde, milli parkta, Tatra Dağları (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tatra Polonya Ulusal Parkı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon Ždiar House Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Tatra Slovakya Ulusal Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x