Grotta di Rita

Turin
Grotta di Rita Genel
Grotta di Rita Genel
Grotta di Rita Genel
Grotta di Rita Genel
Grotta di Rita Genel
Image More +32 fotoğraf
Grotta di Rita
Via Renato Martorelli 38 , Turin

Turin (Barriera di Milano) bölgesindeki Grotta di Rita misafirlere Bertolla Doğa Koruma Alanı ve Meisino dell'Isolone ve Turin Eye ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Torino Mısır Müzesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Allianz Stadyumu ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet mağazası mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Turin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x