Grha Ciumbuleuit Guest House

Bandung
Grha Ciumbuleuit Guest House Genel
Grha Ciumbuleuit Guest House Genel
Grha Ciumbuleuit Guest House Genel
Grha Ciumbuleuit Guest House Öne Çıkan Resim
Grha Ciumbuleuit Guest House Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Grha Ciumbuleuit Guest House
Jl. Ciumbuleuit 156 , Bandung

Grha Ciumbuleuit Guest House misafirlere Bandung (Ciumbuleuit) bölgesinde, Parahyangan Katolik Üniversitesi ve Bandung Adventist Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sasana Budaya Ganesha ile 1,6 mi (2,6 km) ve Jalan Cihampelas ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 125 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x