Gren Alia Jakarta Hotel

Cakarta Merkez
Gren Alia Jakarta Hotel Genel
Gren Alia Jakarta Hotel Öne Çıkan Resim
Gren Alia Jakarta Hotel Oda Manzaraları
Gren Alia Jakarta Hotel Lobi
Gren Alia Jakarta Hotel Oda
Image More +4 fotoğraf
Gren Alia Jakarta Hotel
No.28 Jl. Prajurit KKO Usman dan Harun , Cakarta Merkez

Cakarta (Merkez Cakarta) bölgesindeki Gren Alia Jakarta Hotel misafirlere Çiftçi Heykeli ve Kedutaan Besar Amerika Serikat Elçiliği ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 137 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit
Room
Twin Suite
Room
Family Room
Room
Executive Family
Room
Double Suite
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x