Gregorio VII Luxury Suites

Roma
Gregorio VII Luxury Suites Dış Mekan
Gregorio VII Luxury Suites Dış Mekan
Gregorio VII Luxury Suites Kahvaltı
Gregorio VII Luxury Suites Banyo Tipleri
Gregorio VII Luxury Suites Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Gregorio VII Luxury Suites
Via Gregorio VII 407 , Roma

Gregorio VII Luxury Suites size Roma (Aurelio) bölgesinde, Piazza Navona ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Roma Forumu ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Pantheon ile 2,4 mi (3,9 km) ve Trevi Çeşmesi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Konak otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, Jakuzi (Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x