Greenyard Inn

Visayan Adaları, Boracay
Greenyard Inn Öne Çıkan Resim
Greenyard Inn Dış Mekan
Greenyard Inn Dış Mekan
Greenyard Inn İç Mekan
Greenyard Inn Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Greenyard Inn
Station 3, Ambulong Malay Visayan Adaları, Boracay

Greenyard Inn konaklamanızda Boracay bölgesinde, havaalanı yakınında, Beyaz Plaj yakınında Bulabog Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,7 km (1,1 mil) ve Willy's Rock ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x