Greenland Hotel Batam

Riau Archipelago, Batam
Greenland Hotel Batam Öne Çıkan Resim
Greenland Hotel Batam Dış Mekan
Greenland Hotel Batam Kahvaltı
Greenland Hotel Batam Yerinde Yemek
Greenland Hotel Batam Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Greenland Hotel Batam
Komplek Ruko Greenland Blok J No.12A-16 Riau Archipelago, Batam

Greenland Hotel Batam konaklamanızda Batam merkezinde, Batam Centre Feribot Terminali ve Batam Centre Marinası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Mega Alışveriş Merkezi ile 2 km (1,2 mil) ve Kepri Alışveriş Merkezi ile 5,6 km (3,5 mil) mesafede.

G Greenland Hotel Batam misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Grand Deluxe (3 persons)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x