Green World Palace Hotel

Khao Rup Chang
Green World Palace Hotel Genel
Green World Palace Hotel Genel
Green World Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Green World Palace Hotel Dış Mekan
Green World Palace Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Green World Palace Hotel
99 Samakkeesuk 2 Road Tambon Bo Yang , Amphoe Mueang , Khao Rup Chang

Songkhla bölgesindeki Green World Palace Hotel konaklamanızda, Thale Noi Waterbird Park ve Matchimawat Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Samila Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Songkhla Zoo ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 125 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 500 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x