Bersila La Maison Du Bonheur

Payangan
Bersila La Maison Du Bonheur Öne Çıkan Resim
Bersila La Maison Du Bonheur Dış Mekan
Bersila La Maison Du Bonheur Kahvaltı
Bersila La Maison Du Bonheur Yerinde Yemek
Bersila La Maison Du Bonheur Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Bersila La Maison Du Bonheur
Jalan Rurung Cenik, Br Gadungan Bresela , Payangan

Payangan bölgesindeki Bersila La Maison Du Bonheur konaklamanızda, Gaya Ceramic Arts Centre ve Bali Pulina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Tegallalang Çeltik Terasları ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda Bersila La Maison Du Bonheur misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

11 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x