Green Town Hotel & Resort - Port Dickson

Tanjung Tanah Merah
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson Genel
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson Genel
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson Genel
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson Öne Çıkan Resim
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Green Town Hotel & Resort - Port Dickson
Lot 1170, Batu 9 Jalan Kemang 12 Teluk Kemang , Tanjung Tanah Merah

Green Town Hotel & Resort - Port Dickson misafirlere Port Dickson bölgesinde, plajda, Pantai Sri Purnama ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pantai Teluk Kemang ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Port Dickson Deve Kuşu Çiftliği ile 0,7 mi (1,2 km) ve Teluk Kemang Meydanı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 55 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Port Dickson bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 713 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda (Queen)
Room
Basic Kulübe, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x