Green Park Bologna Residence

Motor Valley, Granarolo dell'Emilia
Green Park Bologna Residence Genel
Green Park Bologna Residence Genel
Green Park Bologna Residence Öne Çıkan Resim
Green Park Bologna Residence Dış Mekan
Green Park Bologna Residence Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Green Park Bologna Residence
Via S. Donato, 3/3 Quarto Inferiore Motor Valley, Granarolo dell'Emilia

Granarolo dell'Emilia bölgesindeki Green Park Bologna Residence misafirlere iş merkezinde, Parco Nord Arena ve FICO Eataly World Sergi ve Ticaret Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel BolognaFiere ile 6,7 km ve Ospedale Villa Laura Hastanesi ile 8,1 km mesafede.

Green Park Bologna Residence misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x