Green Door Motel

Murray River Basin, Lavington
Green Door Motel Öne Çıkan Resim
Green Door Motel Dış Mekan
Green Door Motel Dış Mekan
Green Door Motel Dış Mekan
Green Door Motel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Green Door Motel
511 Wagga Rd Murray River Basin, Lavington

Green Door Motel misafirlere Albury (Lavington) bölgesinde, Charles Sturt University - Albury-Wodonga Campus ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lauren Jackson Spor Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Commercial Golf Resort ile 3,2 mi (5,2 km) ve Albury Kütüphane Müzesi ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

18 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x