Boomerang Hotel

Murray River Basin, Lavington
Boomerang Hotel Genel
Boomerang Hotel Genel
Boomerang Hotel Genel
Boomerang Hotel Genel
Boomerang Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Boomerang Hotel
312-316 Wagga Road Murray River Basin, Lavington

Albury (Lavington) bölgesindeki Boomerang Hotel misafirlere Lauren Jackson Spor Merkezi ve Commercial Golf Resort ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Albury Kütüphane Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Albury Sanat Galerisi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Boomerang Hotel Bistro, Boomerang Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

39 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Albury bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x