Coconut Hamlet Homestay

Orta Vietnam, Cam Thanh
Coconut Hamlet Homestay Genel
Coconut Hamlet Homestay Genel
Coconut Hamlet Homestay Genel
Coconut Hamlet Homestay Öne Çıkan Resim
Coconut Hamlet Homestay Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Coconut Hamlet Homestay
Group 6, Thanh Nhut, Cam Thanh Village Orta Vietnam, Cam Thanh

Coconut Hamlet Homestay misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon My Khe Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Cua Dai Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere minibar ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x