Green Ant Hotel Nha Trang

Loc Tho
Green Ant Hotel Nha Trang Genel
Green Ant Hotel Nha Trang Öne Çıkan Resim
Green Ant Hotel Nha Trang Dış Mekan
Green Ant Hotel Nha Trang Dış Mekan
Green Ant Hotel Nha Trang Yerinde Yemek
Image More +80 fotoğraf
Green Ant Hotel Nha Trang
20 Hùng Vuong , Loc Tho

Green Ant Hotel Nha Trang misafirlere Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 14,4 mi (23,1 km) ve Xom Moi Market ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x