Greek Pride Seafront Hotel

Thrace, Skála Foúrkas
Greek Pride Seafront Hotel Genel
Greek Pride Seafront Hotel Öne Çıkan Resim
Greek Pride Seafront Hotel Dış Mekan
Greek Pride Seafront Hotel Dış Mekan
Greek Pride Seafront Hotel Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Greek Pride Seafront Hotel
Skala Fourkas, Halkidiki Thrace, Skála Foúrkas

Kassandra bölgesindeki Greek Pride Seafront Hotel konaklamanızda, Siviri Plajı ve Possidi Burnu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Elani Beach ile 5,7 mi (9,2 km) ve Kalithea Plajı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x