Great Wolf Hotel

Busiiro, Entebbe
Great Wolf Hotel Genel
Great Wolf Hotel Öne Çıkan Resim
Great Wolf Hotel Dış Mekan
Great Wolf Hotel Dış Mekan
Great Wolf Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Great Wolf Hotel
Abaita Ababiri after Nkumba University Busiiro, Entebbe

Great Wolf Hotel konaklamanızda Entebbe bölgesinde, Kitubulu Ormanı ve Plajı ile 4,6 km (2,9 mi) ve Entebbe Botanik Bahçesi ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Entebbe Golf Kulübü ile 10,4 km (6,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Dubleks
Dubleks
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x