Gravier Lodge

Rodrigues Adası
Gravier Lodge Öne Çıkan Resim
Gravier Lodge Dış Mekan
Gravier Lodge Dış Mekan
Gravier Lodge Dış Mekan
Gravier Lodge İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Gravier Lodge
Gravier , Rodrigues Adası

Gravier Lodge misafirlere Rodrigues Adası bölgesinde, plaj yakınında ve Trou d'Argent Plajı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Pointe Coton ile 6,1 mi (9,8 km) ve Five Senses Garden ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 7 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere tavan vantilatörü ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x