Bakwa Lodge

Rodrigues Adası
Bakwa Lodge Genel
Bakwa Lodge Genel
Bakwa Lodge Genel
Bakwa Lodge Genel
Bakwa Lodge Genel
Image More +32 fotoğraf
Bakwa Lodge
Var Brulee Port SudEst Rodrigues , Rodrigues Adası

Bakwa Lodge misafirlere Rodrigues Adası bölgesinde, plajda ve Five Senses Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Pointe Coton ile 6,9 mi (11,2 km) ve Rodrigues Turizm Ofisi ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Lodge Bakwa Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa
Room
Family Süit
Room
Süit (Lagoon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x