Grano Apartments Premium Old Town

Kashubia, Gdansk
Grano Apartments Premium Old Town Genel
Grano Apartments Premium Old Town Öne Çıkan Resim
Grano Apartments Premium Old Town Kahvaltı
Grano Apartments Premium Old Town Kahvaltı
Grano Apartments Premium Old Town Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
Grano Apartments Premium Old Town
3 Pszenna Kashubia, Gdansk

Grano Apartments Premium Old Town misafirlere Gdańsk merkezinde, Długie Pobrzeże ve Royal Route ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 1,3 mi (2,1 km) ve Uzun Köprü ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Veranda
Exclusive
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Classic
Classic Stüdyo Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x