Grand Zuri BSD City - CHSE Certified

Cava, Bumi Serpong Damai
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Genel
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Genel
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Genel
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Genel
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Genel
Image More +27 fotoğraf
Grand Zuri BSD City - CHSE Certified
Jalan Pahlawan Seribu Kavling Ocean Walk Blok CBD Lot 6, BSD City Cava, Bumi Serpong Damai

Grand Zuri BSD City - CHSE Certified Güney Tangerang merkezinde, Okyanus Parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve TerasKota Alışveriş Merkezi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eka Hastanesi ile 1,3 km ve ITC BSD Alışveriş Merkezi ile 4,7 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cerenti Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 132 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (New)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (New)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x