Pranaya Boutique Hotel

Bumi Serpong Damai
Pranaya Boutique Hotel Genel
Pranaya Boutique Hotel Genel
Pranaya Boutique Hotel Genel
Pranaya Boutique Hotel Genel
Pranaya Boutique Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
Pranaya Boutique Hotel
Commercial Park BDC BSD Lot VIII No.3 BSD City , Bumi Serpong Damai

Pranaya Boutique Hotel misafirlere Güney Tangerang (Bumi Serpong Damai) bölgesinde, TerasKota Alışveriş Merkezi yakınında ve Okyanus Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eka Hastanesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve ITC BSD Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Soleil Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x